A következő dolgok történtek, mióta nem írtam: Vettem a bátorságot, és bejelöltem Pedrot iwiwen. Aztán persze írni is akartam neki, de nem tudtam mit, nem akartam valami snassz szöveget, pl: örülök, hogy találkoztunk, vagy nem jössz-e be esetleg vmikor hozzám, ígyhát egy számomra kedves Quimbi dal szövegének egy részletét írtam le neki, ami témába is vágott, mégpedig így:

"Voltam New Yorkban, reptéren Londonban, Belinben lassú volt a fény, imbolygott Amszterdam, és hess jött Marakech, Párizsból sms, szikrázott velence, mint Varsóban a fűszeres lány, aki eladó, de én nem Bem apó, halló, halló, halló, hallucináció, csak a szerelem eleven elemem, valahol elveszett, veszettül keresem, sehol se talállak téged életem!"

Aztán másnap ezt elmeséltem egyik kollegámnak,Levisnek, akivel elég jóban vagyok. És ő meg tökre beparáztatott, hogy hülyét csináltam magamból, arra nem gondoltam-e, hogy esetleg Pedro csak azért jött össze velem, mert be volt rúgva, és nem is akar már semmit, én meg ráküldök egy szerelmes dalt, és szegény azt fogja hinni, ráakasztkodom, és biztos nem fog így már akarni semmit. Tök ideges lettem, bár nem tudom mért adok ennyire mások véleményére, ha én ezt az egészet jónak éreztem, meg annyira magamból jött, mindenesetre megkérdeztem volt pasim véleményét is-akivel 3 évig jártam- és ő meg azt mondta, tök büszke rám, és ez szerinte eredeti volt, és ha akarna tőlem valamit a Pedro, akkor ez fogja beindítani. Ha meg nem, legalább tudom, hogy nem hozzám való. Ettől megnyugodtam.

Na, pár nap múlva megkaptam a várva várt választ, amely a következő volt: Ezt a számot ismerem, tök jó, most megvagyok!:)

?!? Te ebből milyen következtetést vonnál le? Levis szerint akkor ez egy lefőzetlen kávé marad. De erre én nem vennék mérget! Nem amiatt, amit írt, inkább a megérzéseim miatt. Érzem, hogy ebből még valami lesz! Az biztos, hogy én már megtettem amit lehetett az ügy érdekében, most neki kell lépnie. Vagy majd összehoz minket újra a sors. Van akire érdemes várni. Rá tuti, hogy az!:)))

Amúgy szabadságon vagyok a héten, vasárnap kivételével. Hazajöttem vidékre, szerencsére jó idő van, napozgatok, pihengetek, rengeteget alszom. Kedd este jöttem haza, ugyanis hétfőn az adóbevallásom intéztem, majd este Zével taliztam. Megint piáztunk a Margit szigeten, aztán mentünk hozzá, dvd-ztünk, és esküszöm annyira jót dumáltunk, ő is elmondott olyan dolgokat, amiket még másnak nem, meg én is neki. El se hiszem, hogy így meg bírtam neki nyílni! Közben elkezdtünk pornót nézni, és nem tudom hogy csináltuk, de hajnal 4-től reggel 7-ig megállás nélkül ment a szex! És kurva jó volt! Pedig én nem szeretem a hosszúra nyúlt meneteket, de ez most nagyon jó volt.

Én nem tudom hogy fogok erről valaha is lemondani...

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr871136023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása