Beszélnünk kéne...

2009.03.26. 19:23

Igen, ezt mondta Szépike nekem tegnap. Hogy pénteken meló után kéne beszélnünk. Ez a mondat általában 2 dolgot szokott jelenteni: valaki szakítani akar veled vagy valaki járni akar veled. Mivel Szépikével nem járunk, így valószínűleg ez utóbbit jelenti. Végülis a buli óta tegnap taliztunk elsőnek. És nagyon jó volt!:))) Ő délutánra jött, és alig vártam, h megérkezzen. Ott volt az a kellemes nyomás a gyomromban. És tök jó volt beszélgetni vele! Aztán záráskor én már jöttem ki az öltözőből, ő meg pont jött fel. Végre úgy taliztunk, h nem volt ott senki, és tisztára átölelt meg elkezdett puszilgatni! Nagyon aranyos! Ám ekkor hangzott el a mondat: beszélnünk kell!-Remek lesz! Én ugyanis nem akarok járni vele! Nem tudom miért, nehéz ezt megmagyarázni. Talán nem fogott úgy meg lelkileg. Sőt, valójában azt sem tudom elképzelni, h lefeküdjek vele. De akkor mi ez? Valami biztos van, mert elég, ha rám néz és ragyogok! Csak azért, mert érzem, h oda van értem, h fontos vagyok neki, h törődik velem? Nem tudom. Félek, h meg fog rám haragudni. Ismerem a férfit. Hiú állat. De hogy magyarázzak meg neki olyasmit, amit még én magam se értek!? Amúgy bent kb mindenki vágja mi volt köztünk. Szívják is a fiúk a vérem rendesen! Na még ez is, ha történetesen járnék is vele, én nem bírnám elviselni, h mindenki rajtunk csámcsogjon! Titokba meg úgy se lehetne sokáig tartani!

Az M2-tős sráccal úgy volt, ma lehet talizunk, nem tudja megy-e edzésre, h ráér-e. Ma meg baszott írni, h mi van! Remélem nem képzeli, h majd én szaladgálok utána! Akkor nekem ne irogassa a semmitmondó sms-eit! Egy férfi tudja már mit akar, basszus, legyen már határozott!

Nemsoká találkozom Steevevel a kedvenc kocsmámban. Asszem leküldök pár gin-tonicot. Hátha eszembe jut vmi okosság holnapra. Nagyon ügyesen kell kevernem a lapokat, h ebből jól jöjjek ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr781027606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.03.27. 09:42:25

nők! :D

MIért nem akarsz járni vele? Csak jókat írtál róla eddig.

Ja, és szard le, hogy ki min csámcsog.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.03.28. 22:15:37

@Titkos ügynök:
Nem tudom, én nem vagyok ennyire pozitív, tudod, a házinyúl dolog kemény. Főleg ha közben rájönnek, hogy nem jó együtt, akkor utánna dolgozni is nehéz lesz együtt...

Fura dolgok a megérzések, de csak azokra hallgatok. Egyszer ez lesz a vesztem, viszont mindig bejött eddig.

Liyliyth 2009.03.29. 23:22:31

@Titkos ügynök: Tetszik tényleg, de hiányzik az a bizonyos +, ami miatt azt mondanám, h nekem ez a srác kell és kell, érti?
Azért meg nem fogok járni senkivel, h mert miért ne!
Majd ez még kiforrja magát.

Liyliyth 2009.03.29. 23:27:34

@John Preston: Már megszívtam párszor a munkahelyi kapcsolatokkal, ám általában nem szoktam hagyni, h a félelmeim visszatartsanak.

Szóval neked az a megérzésed, h nem jönnék ki jól a Szépike-ügyből?

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.01. 23:00:36

@John Preston: igaz, a házinyúlra nem lövünk problémát figyelmen kívül hagytam.

@Lylyth: azért járni valakivel, mert épp nincs jobb, na hát az még egy szemét dolog, én is így gondolom Lylyth.
süti beállítások módosítása