A szatír.És egyebek.

2009.04.07. 21:58

Elképesztő, hogy mennyire vonzom a bajt!

Hétfőn, mire nagy nehezen sikerült bezárnunk és hajnal fél 2kor ballagok hazafelé a Duna parton, elfogott az az érzés, hogy valami rossz fog történni. Nőttön nőtt bennem a feszültség, hogy itt valami lesz. Gondolom az agyam el kezdett kutatni a lehetséges veszélyforrások után, és kidobta azt a lehetőséget, hogy esetleg nem lettek bezárva az ablakok az étterembe, ugyanis nem ellenőriztem le őket. Jó, felhívtam a főnököm, hogy nézze már meg. Alighogy leteszem a telefont, látom, hogy valami furcsa, nem mindennapi dolog jön velem szemben. Azért kellett egy pár másodperc, hogy felfogjam ezt a látványt. Ugyanis egy ember jött velem szemben, maga mellett tolva a biciglijét, és felül volt rajta ruha, alul meg már nem!

!!!

Ja, és a fejét meg eltakarta. Na, mondom magamban, most mégis mit kellene tennem, de mire ezt végiggondoltam, már majdnem oda is ért. Szóval úgy viselkedtem, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy hajnal fél 2kor Budán, a Duna parton egy mesztelen fasz sétál velem szembe(végülis néhány ezer évvel ezelőtt ez még így lett volna!). Ballagtam el mellette, rezzenéstelen arccal. Esküszöm, annyira fáradt voltam, hogy nem éreztem félelmet, még megütközést se nagyon, vagy egyszerűen fel sem tudtam fogni ezt az egészet. Aztán egy 10m után azért hátranéztem, h mi van. Ez meg kiállt az út közepére, ott mutogatta a faszát. Mit képzelt, azt hitte ezzel meg tud hatni?! Láttam már olyat életem során, nem is egyet! Meg még különbet is! Utána mondjuk elkezdtem parázni, és sűrűn tekintgettem hátra, nem-e jön utánam. De nem jött.

Már negyedjére fordult elő velem, hogy szatírral találkoztam! Vonzom a degeneráltakat! Mondjuk ezekben az a jó, h nem csinálnak semmit, csak arra mennek, h megijedjenek tőlük. Hát ez most valahogy nem jött neki össze! Ennél nagyobb baj ne érjen az életemben, minthogy szatírral találkozom, és csak ennyi történik. Lehetett volna ez sokkal rosszabb is...

Szépikémről: Azóta se volt semmi, a bulik is mindig elmaradtak, és azóta nem mondta, h beszéljünk v vmi. Azt se, h esetleg találkozzunk vmikor munkahelyen kívül. Vagy esetleg adjam meg a számomat. Semmi. Akkor nagyon érdekelheti az ügy, nem? Biztos van ennek is még vagy 5 nője. Különben nem olyan nagy baj ez, mert legalább nem nehezíti az életem azzal, h mit kezdjek vele, meg mit mondjak. De azért elgondolkodtató. Illetve az is, hogy van két szakács a munkahelyemen, akik eléggé közel állnak hozzám. És az egyik, Lewis, a múltkor azt ecsetelte, h ezen a munkahelyen, nagyon kevés ember van, akivel értelmesen el tud beszélgetni, és példaként felhozta, h Szépikével se lehet. És valóban, ha így belegondolok, nagyon kedves, meg aranyos, meg tudok is beszélgetni vele. Ilyen mindennapi témákról. De mélyebb dolgokról köztünk még nem esett szó./egyébként minősít egy embert, h miről tudsz vele beszélgetni/. Nem tudom, azért én megszoktam, h a faszijaim legalább olyan értelmesek, mint én. A másik kedvenc szakácsom meg, h mekkorát zuhantam a szemében, mikor megtudta, h kavartam a Szépikével. Meg hogy ezen mindenki ki van akadva./Akkor lennének csak igazán kiakadva, ha tudnák, h már Zével meg P.vel is kavartam!/ Állítólag ugyanis Szépike nem egy népszerű ember, ugyanis bunkó, meg ilyenek. De velem rendes, meg kurva aranyos! Akkor mit érdekeljen? Tényleg adok a véleményükre, de úgyis mindig csak a saját fejem után megyek! Mellesleg Szépike valószínűleg fel fog mondani, ma volt próbanapon egy másik helyen...

P. is meg van őrülve/értem:)/! Eddig elég rapszodikus volt a viszonyunk, inkább bunkók voltunk egymással, de mostanában nagyon teper, meg udvarol. Nem tudom mire fel ez most?! Megfogadtam amikor megtudtam, h megdugta a Dorist, h nekem ezek után biztos nem kell. De semelyik másik fiú nem volt velem még ennyire vad és durva soha, és az a baj, h nagyon izgatja a fantáziámat...

Amúgy nagyon jól érzem magam mostanában, érzem a tavaszt! Elmentem ma vásárolni, eltapsoltam egy csomó pénzt. Vettem digitális fényképezőt, új parfümöt(csakis Escadát!), egy pólót, meg egy nadrágot>dolgozni, mert a régi már leesett rólam. Viszont trapéz farmert nem találtam magamra, mindegyik nagy volt.:(Pedig nekem kell és kell!

Tiszta para vagyok a holnaptól, ugyanis jön az étterembe vmi nagyon nagy kutya, aki pontozni fogja  a kiszolgálást. És amilyen szerencsém van, majd én szolgálom ki! Sok választás nem lesz, ugyanis holnap csak én dolgozok + Madárka, a szokásos 4 felszolgáló helyett! Arról nem beszélve, h egyedül nyitok, és kíváncsi vagyok hogy fogom a 47kg-mal kipakolni az egész teraszt!?

Végre lesz két szabadnapom egymás mellett(csüt.+péntek), és végre hazamehetek kis falumba! Már több, mint 1 hónapja nem voltam otthon. És végre láthatom az anyukám, öcsém, mamámat, és persze a kis kutyáimat! És ki fogok ülni a kertbe olvasni egy pohár borral, és olyan jó csend lesz meg nagyon finom illat-már szinte érzem! Olyan boldog vagyok már előre is!!!:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr611052761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.08. 10:03:03

Anyám mesélte, hogy egyszer egy barátnőjével találkoztak egy szatírral. A barátnője ilyen nagypofájú csaj volt, és amikor a fickó széthúzta a kabátját hogy mutogassa magát, ő rámutatott, és elkezdett röhögni, és hangosan kiabálni hogy milyen kis csenevész farka van :))
Úgy rohant el, hogy nyomát sem látták.

Nem mondom, hogy ez a helyzet helyes kezelése, bár ezek többnyire csak azt szeretik, ha mutogathatják magukat, és félnek tőlük.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.04.12. 02:18:58

Egyszer találkozzak szatírral éjszaka, olyat kap hogy nem viszi haza :D

Liyliyth 2009.04.16. 16:07:10

@Titkos ügynök: Hát ez elég vicces!:)
De azért én nem lennék ilyen bátor, hogy még be is szóljak neki!
Az viszont biztos, hogy vagy közömbösséget kell mutatni, vagy erélyesen fellépni velük szemben.
Egy pár éve fényes nappal jött velem szembe egy szatír, és akkor annyira felhúztam magam, hogy tökre leugattam hogy mit képzel, az meg egyből bocsánatot kért, és elment.

Liyliyth 2009.04.16. 16:08:37

@John Preston: Te valószínűleg nem fogsz szatírral találkozni, mert gondolom a csajokra mennek. Legalábbis szerintem...:)

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.17. 01:15:03

@Lylyth: kb így:
"bocs, hogy a farkamat mutogattam"? :D nagy az isten állatkertje.
süti beállítások módosítása