Így gondolom...

2009.08.11. 20:09

Zéről azóta sincs semmi hír, talán jobb is, mert ha fog írni(ha!), azt hiszem nem teszi zsebre, amit tőlem kap! Rájöttem, hogy egy férfihoz való viszonyomban talán egyik legfontosabb tényező a hozzáállása. Jelen esetben ez pedig nem éppen megfelelő, mint tudjuk. Csak legyen erőm nemet mondani, mert eléggé jól jönne egy kis szex, és persze a vibrátorom is ilyenkor döglik be!(remélhetőleg csak az elem fogyott ki!)

Atosz és Madárka kibékültek, sőt szerintem össze is jöttek, de legalábbis randizgatnak. Ehez csak gratulálni tudok! Gondolom megbeszélték, hogy nem történt köztünk semmi. Bár gyanítom Atosz azt elfelejtette közölni, hogy ő azért bepróbált elég rendesen. Mindegy. Legyenek boldogok! Egyébként akár még azok is lehetnének, ha Madárka visszavenne az egójából, és változtatna a stílusán, meg levetközné ezt a nagy felszínt. Nem hiszem, hogy menni fog. Majdnem egy hétig nem beszéltem vele, de vasárnap közvetlenül együtt dolgoztunk 15 órát, és így azért nehéz. Ráadásul tök rendes volt, segített, minden, úgy hogy valamennyit beszéltünk. De a történtekről nem. Szóval most így vagyunk, de a hátam mögött biztos jól kibeszél. Elég kétszínű a nő. Nekem mindegy, eddig is voltak fenntartásaim vele szemben, de most már biztosan tudom, hogy nem akarom magamhoz közelengedni.

Most pedig hazamegyek, mert Steeve már vár, sörrel és pattogatott kukoricával, mert egész este dvdzni fogunk! Nem olyan rossz ám fiúkkal lakni!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr311303529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása