Én, mint szerető?II.

2009.01.13. 21:29

Igen, szóval a múltkor ott hagytam abba, hogy felhívott a faszim, miközben ott állt mellette a barátnője! Jó bátor! Mondtam, h személyesen szeretném elmondani a dolgot, ha lehet még ma. Erre ő, h max este ér rá, ugyanis mennek moziba. Gratulálok! De mondtam, h akkor utána jó lenne. Persze, persze. Ám rá egy fél órára felhív, h este valószínűleg nem tudunk találkozni, mert nála alszik a nő! Kurva jól esett! Nem-e tudnám most elmondani, reméli nem terhesség v ilyesmi.A pöcs! Én csak kötöttem az ebet a karóhoz, h oldja már meg, találkozzunk már ma mindenképp, legalább egy fél órára. Jó, jó, akkor majd megpróbálja megoldani. Persze! Csak azért mondta, h lerázzon! Hogy hagyta volna egyedül a nőt? És már elnézést, de hogy lehet ekkora faszfej, hogy gondolja, h vmi gáz van, h mindenképpen beszélni akarok vele, de azért ő megkérdete a nőt, h nem-e alszik megint nála!? Mert gyanítom nem magától találta ki! Ennyire leszar! Ennyi!

Aztán én meg el kezdtem gondolkodni, hogy normális vagyok én?! Ez az ember a barátnőjével van, kurvára vele is akar lenni, velem meg ma nem szeretne találkozni, én meg itt csinálom a fesztivált, mindezt azért, h elmondjam neki, h kavartam egy másik kollegámmal is! Mi a fasz köze van hozzá? Amikor ő a barátnőjével van!?

Miután rámtört ez a felismerés, írtam neki, h hagyjuk az egészet. Feleslegesen stresszeltem egész nap, meg hülyét csináltam magamból a semmiért! Én néha nem értem mért vagyok ilyen hülye, és mért bonyolítom túl a dolgokat!? Semmivel sem tartozom neki, azt csinálok, amit akarok!

Másnap reggel dolgoztam én is, ő is, meg az a bizonyos kollegám is-így édeshármasban!:)És tényleg abszolút felesleges volt az egész hiszti, mert a drága nem mondta el senkinek mi volt. Gondolom így nem volt neki poén, h nem bírt megdugni. Ja és Zé rohadtul nem mutatott érdeklődést az iránt, h mi lehet a baj. Biztos leszarja.Pár nap múlva, szilveszterkor együtt mentünk haza, és akkor kérdezte, h és mi volt az a dolog, mert őt érdekelte volna amúgy, csak hát...Persze, gondolom milyen kurvára érdekelhette! Biztos nem aludt egész éjszaka! Mindegy, én meg mondtam, hogy tárgytalan már, azt hittem fontos dolog, de rájöttem, h nincs jelentősége.Szerintem sültbolondnak néz! És nem is téved túlságosan nagyot...

Akkor este nála aludtam, de nem volt akció, mert mire visszajöttem a zuhanyzásból, elaludt. Én meg nem keltettem fel, mert nem is akartam szexelni vele. Túl sok volt ez az egész lelkileg.

De azóta már megint aludtam nála, és volt is minden, pedig meg is volt. Nem bírtunk ellenállni...

Tegnap meg nem kellett mennem dolgozni, ugyanis annyira szar volt a forgalom. Retkes jó! Nem tudom miből fogunk élni!? Egyébként jól jött, mert beteg vagyok, meghűltem kicsit. És este írt, h milyen csókos vagyok, h nem kellett bejönnöm.Utána meg, h nem-e alszom nála.Na most ez éjfél körül volt, már épp aludtam volna, porcikám nem kívánta, h kimenjek a hidegbe, ráadásul betegen pont dugni lett volna energiám! Szóval megírtam, h most kihagynám.

Nem tudom most mit gondol, eddig mindig mentem, ha hívott. Ráadásul mindenféle indoklás nélkül, m nem tudja, h beteg vagyok. És most tudom, h 2 szabadnapja van egymás után, biztos megint feljön a nő! Talán most is vele van. Annyira szar! Nem fogom én ezt sokáig csinálni! Legalább látnám, h érdeklem, v vmi, de mostanában nem igazán érzem a törődést! Akkor meg minek? Dugni bárkivel lehet!

Csak annyira szeretnék már vele lenni, nem csak a szex miatt, hanem jó lenne már dumálni, meg olyan jó vele lenni!

Kár, hogy úgy látszik, ez csak egyoldalú!

Nem tudom meddig birom még...

Lylyth

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr5875878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

picujkaaaa · http://picujka.blog.hu/ 2009.09.18. 21:56:11

Íjjj szerintem te belezúgtál egy kicsit, nem????
(Elkeztem olvasni a blogod az elejéről :D )
süti beállítások módosítása