Új alapok

2009.02.06. 17:32

Az van, hogy kedden megint együtt dolgoztam Zével, és mivel a harmadik kolleganőnket egyikünk sem bírja túlságosan, és megint 14 órát töltöttünk együtt, rá voltunk kényszerülve, hogy valamennyit egymással beszélgessünk. Tudom, tudom, én voltam legjobban kiakadva, mikor úgy viselkedett, mintha misem történt volna, de nem megy máshogy! Így, hogy közvetlen egymás mellett dolgozunk, muszáj. Ráadásul a végére már nem csak hogy beszélgettünk, de csomót röhögtünk is, mert szívta mindig a vérem. Úgyhogy ez van. Új alapokra fogom helyezni ezt a kapcsolatot. Végülis mielőtt összejöttünk is tök jóban voltunk, kár volt már akkor is elkurni az egészet. De majd most meglátjuk mi lesz. Tényleg rohadtul mérges voltam rá, és még mindig szarul érint, ha eszembe jut, miket csinált, de egyébként én nem vagyok egy haragtartó ember. Hirtelen nagyon nagy harag tud gyúlni bennem, de aztán általában hamar le is nyugszom. Ilyen vagyok.

Szóval holnap is vele fogok dolgozni, meg ott lesz még az a haverja, akinek szintén elmondta, hogy mi volt köztünk. Nagyon jó lesz. Amúgy is utálom azt a srácot, mert kurvára udvarolt nekem amikor ide jöttem dolgozni-mondjuk a többi lánynak is, de nekem különösen.Már meg is volt beszélve,h elmegyünk együtt vhová.És miután összejöttem Zével, 180 fokos fordulat, leszállt rólam, mert ez a fasz elmondta neki, h mi van. Én ezt valahol sejtettem is, mert nem volt rá más magyarázat.Na mindegy, de azóta nem csak az, hogy nem fűzi a fejem, hanem abszolút nem érdeklődik irántam. És ez rohadtul bassza a csőröm!Ja, meg ő volt a trénerem, és kurvára utálom, ha kioktatnak, főleg ahogy ő-pl:Nem szeretném meglátni mégegyszer,hogy...ez vagy az!-Tudja kivel beszéljen így! Ráadásul fiatalabb is nálam! És holnap vele nyitok! Egy élmény lesz!

Nem tudom menjek-e a holnapi buliba, ahol a Szépike szülinapját ünneplik. Kemény lenne, mert hajnal 1-ig dolgozom, szóval leghamarabb fél 2-re érnék oda. Az biztos, hogy berúgás lenne a vége! Meg szerintem az is, hogy 6 óránál hamarabb nem érnék haza(és egyedül?). Aztán vasnap meg megint nyitok és egész napozom. Utálok másnaposan dolgozni. Na mindegy, majd úgyis a hangulatomon múlik. Szépike nyilván ott lesz, szerintem P. is tutira megy, Zé nem tudom...

És Lylyth? Nem tudom...

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr93926972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Liyliyth 2009.02.10. 22:33:53

@Titkos ügynök: Nem, nem mentem el, és ha elolvasod a köv. bejegyzésem, azt is látni fogod miért.
süti beállítások módosítása