Még egy húzós éjjel!

2009.03.19. 17:28

Azt már az elején leszögezném, h nem vagyok büszke magamra, de nagyon berúgtam, és ilyenkor ez sajnos ilyen!

A minap céges bulit tartottak nekünk(több étteremnek összevontan), amire természetesen én is elmentem. Az első meglepetést az jelentette számomra, mikor megérkeztünk, és megláttam Edit. Őt Felhőcskéék által ismerem, nyáron csomószor együtt buliztunk, meg kavartam is vele(2x dugtunk, de elég felejthető élmény volt!). És én úgy tudtam, h ő már felmondott, így nem számítottam rá, hogy ott lesz. De ott volt. Az ottani személyzetből még egy srácot ismertem, ő volt középsulis osztálytársam, Steeve. Nagyon szeretem!

Szóval folytak ingyen a koktélok, meg a mindenféle alkoholtartalmú italok, elég hamar elkezdett oldódni a hangulatom. Míg nem egyszercsak félrevonultunk beszélgetni az Edivel, hogy kivel mi van, meg hogy hogy már  nem szoktam járni Felhőcskéékhez. Elmondtam neki, h Felhőcske szerint köztem meg Rolo közt volt valami, szóval ezért nem. És hogy Felhőcskével már nem tartom a kapcsolatot, de Roloval igen. Ezen eléggé meglepődött. És egy ideig még róluk beszéltünk, de aztán ráterelte a témát arra, h mi volt köztünk, meg ő annyira örül neki, és annak is hogy most lát, és azért nem keresett anno, mert megijedt az érzéseitől, meg összehordott egy csomó faszságot, amit persze én nem hiszek el, egyrészt,mert a viselkedése alapján nekem nem ez jött le, másrészt: egy ikreknek hinni? Nem! Arról nem beszélve, h egyáltalán nem érdekel már a téma. Így járt!Legalább talán ebből megtanulja, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg! Meg akart csókolni, de szerencsére még volt annyi öntkontrollom, hogy ne-ekkor még!

Na, és az Edi megkérdezte, hogy az a magas srác(Szépike) a barátom-e, ugyanis folyamatosan néz minket. Amit egyébként nem tudok, h mért tett, és akár kellemetlenül is érezhettem volna magam emiatt. Ám ekkor már több pia volt bennem annál, h bármi miatt is kellemetlenül érezzem magam. Na, aztán az Edi vmiért egy pillanatra otthagyott, mire Szépike persze egyből letelepedett mellém. El kezdtem neki arról beszélni, h kurva sokat jelent nekem, h mindig hazakisér, és mégsem próbálkozik be, meg minden, és valahogy-nem tudom hogy- el kezdtünk csőrözni. De ez nem olyan beleélős csók volt, inkább olyan épphogy összeér a nyelvünk, szóval inkább csak egy fél csók volt. Ez eléggé különálló helyen volt a többiektől, szóval gondolom úgy voltam vele, úgyse látják(már ha egyáltalán tudtam még ilyenekben gondolkodni). Mint később kiderült, tévedtem...

Na, már innentől elég homályosak az emlékeim, szerencsére Szépike nem lógott végig a nyakamon. Tudom, h sokat beszélgettem egyik kollegámmal, Davevel. Őt igazán kedvelem. Táncoltam is, méghozzá az Edivel is többek között, és annyira csúszott a parketta, mert ezek össze-vissza locsolták piával, hogy egy nagyon-nagyot estünk! Azóta is tele vagyok kék-zöld foltokkal, eléggé fáj. Meg én még aránylag hamar talpraálltam, de ez a kis hülye csomóig ott feküdt a hátán és leste a plafont. Elég vicces volt!

Na szóval ott táncoltam, énekeltem + beszélgettem a fiúkkal, sütkéreztem a rajongásukban, csak sajnos elkövettem azt a hibát, h oldalranéztem, és megláttam P.-t. Ott ült a bárpultnál, és esze ágában sem volt, hogy felém nézzen, vagy bármilyen szinten is foglalkozzon velem. Idáig az se volt eszemben, h a világon van, de mikor megláttam, el kezdte baszni a csőröm ez a kurva nagy közöny. Mondjuk azok után, ami köztünk volt. Meg azért, m nőből vagyok. Szóval én hülye odamentem hozzá, és behívtam a fiú WC-be. Nem tudom minek, valószínűleg pillanatnyi elmezavaromban őt is el akartam csábítani. De végülis csak annyi volt, h dumáltunk. Nem emlékszem pontosan, valószínűleg arról, h tudom, h megdugta a Dorist. De amúgyis csak pár percig voltunk kettesben, mert aztán bejött egy csapat fiú.(Na most azok is mit gondolhattak, mit keresünk mi ott 2ten!?) És aztán megláttam Csét, ahogy ott fekszik az egyik WC-ben, és nagyon szarul van./*Cséről: ő is az 1ik főnököm, és eleinte nagyon nem bírtuk egymást, még köszönő viszonyban sem voltunk, 1x eléggé össze is vitáztunk.Ő amúgy is mindig tök bunkó meg morci. De az utóbbi hónapokban egyre inkább éreztem, h szimpatizál velem. Például az egyik beszélgetésünk így zajlott:

Csé:Hogy hogy érted soha nem szokott bejönni a pasid?

Lylyth: Talán azért, m nincs pasim.

Csé: Miért, nem bírják a kiképzést?

Lylyth: Egyrészt azért, meg amúgy se lenne rá időm!

Csé: Látod nekem is ez a problémám! Akkor együtt kéne összehoznunk vmit!/

Szóval ahogy megláttam, gondolkodás nélkül bementem hozzá, leguggoltam mellé és próbálltam ápolgatni. Mire P. elkezdett velem ordibálni, hogy mi az, h leguggolok mellé, jó hogy már nem szopom le a faszát! Meg vki kérdezte, h mit keres 1 nő a férfi WC-be, mire P.:Ez nő? Ez nem nő! -És ránkvágta az ajtót! Igazából nem tudom mire véljem ezt a dühkitörést, nem értem mi volt ezzel a problémája, de az biztos, h velem nem fog így beszélni! Mit képzel magáról? Ez egy fasz!

Akkor nem nagyon zavartattam magam miatta, ott maradtam Csével, és próbáltattam hánytatni, vízzel itatni, meg összehordtam neki annyi faszságot...Közben ölelgettem, meg össze-vissza puszilgattam is.Szegénynek biztos jobb lett volna egyedül, de annyira ösztönből jött, és eszembe jutott az az este, mikor  eljött hozzám, de nagyon berúgtam, és kb 3 óra hosszát szenvedtem a WC-n, amíg ő édesden nézte az NCIS-t, majd elaludt! Jó volt érezni a törődést!

Na aztán csak magára hagytam, és kint még táncoltam kicsit, a többire nem emlékszem, csak arra, h világos lett, és mindenki szedelőzködött, én meg Steeve-vel beszélgettem a bárpultnál, és Szépike odakiabált, h megyek-e vele. Én meg mondtam, h nem és elfordultam. Gratulálok! Most biztos megsértődött.

Végülis Steevevel mentem haza taxival, de mielőtt beszálltunk volna, pont jött Edi, és kérdezte, nem megyek-e velük vmi haverjához. Én meg mondtam, h valószínű még arra lenne energiám! Mire ő, h jó, nem kötelező, majd sértődötten elviharzott. Remek!

Azért azt még leírnám, h a nagyfőnököm, aki a buli előtt megkért minket, h tudjuk majd hol a határ, ne égessük le, h rosszul leszünk meg kifekszünk, a buli utolsó 2 órájában feküdt meg aludt, annyira kiütötte magát! Erről csak ennyit! Elég vicces volt így látni!

Tegnap voltam dolgozni, és egyik kollegámmal való beszélgetés során kiderült, h Szépikével én nem csak ott az elején smároltam, hanem a későbbiekben is, valószínűleg mindenki előtt! Akárhogy erőltetem is az agyam, egyszerűen nem emlékszem rá! Pedig azért arra szoktam emlékezni,ha csőrözök vkivel! És akkor még ki tudja mire nem emlékszem!? Komolyan olyan, mint egy thrillerben, időröl-időre ugranak be az emlékképek, és sajnos a legtöbb miatt ég az arcom! És most Szépikével is mi lesz?(A héten már nem találkozunk, mivel szabadságon van). Meg kurva jó, h majd az összes főnököm is tudja, kivel csőröztem!

Ja, tegnap drágalátos P. is dolgozott. Úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. Sőt még kedveskedve beszélt: Mi van, te gaz csábító? Hallottam ám miket csináltál a bulin!-Na, miket csináltam? Azt én is nagyon szeretném tudni! De inkább nem akartam beszélgetni ezzel a fasszal, pedig azt is szivesen megkérdezném, hogy ugyan mért viselkedett velem úgy. De nem fogom. Arra nem érdemes, h megkérdezzem!

Na és Csé! Tökre paráztam, h most biztos haragszik rám, h mért nem hagytam békén, meg szar neki, h így láttam. Reméltem, hát ha nem is emlékszik semmire. Volt ő is bent, de nem volt semmi egész nap, csak mikor ment haza mondta nagy mosolyogva, hogy köszöni a segítséget meg mindent! De aranyos! Én pedig azt hittem morci lesz! És milyen szépen mosolygott!:)

Az egész buli nagyon megviselte a szervezetemet, nagyon lassan tisztult ki az a töménytelen mennyiségű pia. De ma reggelre úgy érzem kifeküdtem, mert én akkorát aludtam, de akkorát! Még az orrpiercingem is elvesztettem közben! Most vadászhatok másikat!

Még Felhőcske pasijával is vannak fejlemények, de rendesen, ám ezt majd legközelebb írom le, mert ez már így is hosszúra nyúlt!

Jó kis csapatépítő tréning volt ez a buli!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr541012355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.03.20. 11:11:39

elég komoly buli lehetett :D A legszarabb a piálásban az, amikor képszakadás van, és másnap kell összerakni a képet, és agyalni, hogy valami égőt csinált-e az ember fia.

Liyliyth 2009.03.22. 20:40:27

Igen, imádok legózni!

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.03.22. 21:02:28

Te sem szereted, ha egyszerű az életed, az már biztos :D
süti beállítások módosítása