"Hiába kínoz, hiába fáj..

2009.04.18. 23:39

Elég sokminden történt, csak sajnos nem volt időm írni. Kezdeném azzal, hogy a múlt héten kitört a balhé, ugyanis Felhőcske megtudta, hogy a pasija tartja velem a kapcsolatot. Az úgy volt, h Rolo hívott engem egyik nap, de pont dolgoztam, és nem volt nálam a telóm, szóval egy-két nappal később írtam neki iwiw-re, h láttam, h keresett, történt-e vmi vagy csak beszélgetni akart. Aztán én pár napig nem is mentem fel iwiw-re,csak múlt hét pénteken, és a következő üzenetek fogadtak Felhőcskétől: Sajnos ő is elolvasta amit Rolonak írtam, és szeretné tudni mi van köztünk, mert Rolo beismerte, h szoktunk beszélni, és ha kiderül, h van köztünk vmi, már össze is költözhetek vele, és ezt nem gondolta volna rólam!?

Majd rá 3 órára egy újabb üzi, miszerint már lenyugodott, ne haragudjak, de szeretné tudni mi van, ugyanis nem érti miért titkoltuk előle, h beszélünk, illetve Rolo miért tartja velem a kapcsolatot, amikor őneki megtiltotta! És hogy kb egy hónapja ő felvetette neki, h költözek velük össze, meg ilyenek, de Rolo azt mondta, ha megtudja h beszél velem, elhagyja! Reméli hogy válaszolok, és hogy nincs köztünk semmi, ja, és hogy egyébként hiányzom.-Ja, képzelem mennyire!

Na, erre én jól felhúztam magam, és visszaírtam egy olyat neki! Nagyon lebasztam, h mit képzel, mért számoltam volna be neki arról, h Roloval beszélünk, amikor ő megszakított velem minden kapcsolatot, és hogy tudtommal az ő féltékenysége miatt lett vége ennek a barátságnak. Illetve ha igaz is, h Rolo eltiltotta tőlem, akkor biztos azért, mert már unta a féltékenységi jeleneteket. És hogy ne adja be nekem, h neki így nem volt jó, mert akkor vhogy úgyis keresett volna. Ezenkívül, ha tényleg olyan kurva jó barátnők voltunk, mint ahogy én azt anno hittem, akkor mért nem a fasziját rúgta ki, ha mindez igaz. Valamint kikérem magamnak a feltételezést, h bármi is volt köztünk. Meg hogy lehetett volna benne annyi gerinc, h egyenesen megmondja, h ezért meg ezért nem szeretné tartani velem a kapcsolatot.

Ja, és azt hozzátenném, hogy ő még aznap írta ezeket, mikor én írtam Rolonak. De én csak 3 nap múlva mentem fel újra iwiw-re. És 3 napig inkább idegeskedett, várta, h mikor válaszolok? Mért nem bírt felhívni? Biztos megettem volna! Ennyire nem egyenes jellem. Nekem ugyanis nem volt titkolnivalóm. Mi köze hozzá, h mikor beszélek a faszijával? Engem ne kérjen számon!

Na, erre az üzenetemre azt írta vissza, h ha tudnám Rolo miket mondott rólam, nem védeném. És igenis ő tiltotta el tőlem, pedig ő nem is volt féltékeny, most is csak azért, mert nem tudott másra gondolni, különben még életében nem bízott senkiben ennyire, mint bennem, és ne haragudjak, amiért bevádolt. És szerinte Rolo volt féltékeny, h mi milyen kurva jóban vagyunk, és vele már nem beszél meg semmit. És jó lenne egy szembesítés, mert elege van Rolo hazugságaiból.

Visszaírtam, h most már nem tudom ki mit hazudik, de ez nem mentesíti az alól, ahogy velem viselkedett. Ha már a pasiját választotta, álljon elém, és mondja meg! De miért őt választotta? Most tényleg benne akar maradni egy ilyen szar kapcsolatba? Főleg ezekután? Hát én a pasimat biztos penderíteném, ha így átbaszna! Mindegy, írtam hogy zárja le ezt az ügyet, már én is pontott tettem a végére.Azóta nem is írt már semmit.Csak annyi, h érdekes módon, Rolo lekerült az ismerőseim közül. Gondolom Felhő csinálta a patáliát, mert amikor még jóban voltunk, akkor is csinált ilyet Rolo csaj ismerőseivel.

És hogy mi a véleményem erről az egészről? Én mindig is éreztem, h nem stimmel valami ezzel a Roloval. Tudom, h bejövök neki, mint nő, és ha én benne lettem volna, biztos megcsalta volna Felhőcskét. Sőt, úgy érzem nem kellett volna sokat tennem azért, h el is hagyja. Persze Felhőnek ezeket nem írtam le, és azt se, h miután Rolo megírta nekem, h Felhő a féltékenység miatt nem beszél velem, kövtkező üzenete rögtön az volt, nem megyek-e majd el vele bulizni. Meg amikor azt hazudta, hogy különköltöztek?! Biztos akart vmit, és ezért eltiltotta Felhőt, mert gondolta, h a barátnőm ellen nem tennék. Csak nem jöttek be a számításai, mert nekem kurvára nem jön be. Ja, és azóta Rolo engem nem is keresett, csak lapít, úgyhogy biztos hogy vaj van a füle mögött. Másrészről szerintem Felhőcske igenis féltékeny volt, és nem bánta, h megszakadt a kapcsolatunk, mert azt hitte, így nem találkozhatok többet Roloval. Sztem bennem tényleg bízott amúgy, de benne nem. És inkább engem dob el egy ilyen pasiért?!? Akkor legyenek boldogok!

 

A másik dolog: Zé ismét színre lépett! Még kb múlt hét szombaton mondja nekem a Dave, h voltak inni Zével, és üdvözöl, és szeretné, ha majd elmennék vele inni. Eléggé meglepődtem, mert azóta, h elment semmi érdeklődést nem mutatott irántam. Talán annyit, h amikor múltkor voltam inni Steevevel, és ő is ott volt, láttam rajta, h szar neki, h ő nem ülhet ott velem, nem beszélgethet velem. Ezt akkor tisztán éreztem. Megmondom őszintén, örültem ennek az üzenetnek, de mondom biztos nem mer írni, mert nem tudhatja, haragszom-e még.

Jó, aztán kedden nem általott bejönni a munkahelyemre, részegen, mert eléggé pia szaga volt! Azt tudni kell, h Zét azért rúgták ki innen, mert okoskodott, nem keveset, ezért nem is értettem, h meri ide betenni a lábát! Ráadásul egyből puszi-puszi, mintha olyan nagy barátok lennénk, ja és volt vele egy srác, és bemutatott, az meg mondta, h már sokat hallott rólam.-Mégis mit? Beszélgetett a többiekkel is, majd mielőtt elment volna megkérdezte, nem iszok-e vele este egy tequilát. Mondom nem, mert holnap nyitok.

Aztán csütörtökön írt sms-t, hogy találkozzunk este, van aranyérmes bora, igyuk meg. De aznap zártam, és csak éjfélkor láttam meg az üzit, ráadásul nem is bírtam volna menni, mivel pénteken nyitottam.Ezt meg is írtam neki, h most nem jó, de pénteken zárás után beülhetnénk vhová.Erre ő , h nincs már sok pénze, beülhetünk vhová, de a bort is meg kell inni!-Anyád picsáját! Ebből ugyanis egyértelművé válik, hogy dugni akar, ugyanis a bort gondolom nem az utcán innánk meg, hanem valamelyikőnknél! Persze gondoltam, h nem lenne ellenére a dolog, de azért reméltem, hogy én magam is hiányoztam, és elsősorban dumálni akar velem, meg velem lenni.-Persze, felettem leginkább! Mindegy erre visszaírtam, hogy hogy ihatta el azt a rengeteg pénzt, amit lenyúlt, és ne törődjön smmivel, üljünk be vhová nyugodtan. Erre már semmi reakció. Gondolhatnám, h megsértődött a lopás dolgon, de ő nem az a fajta. Ezért is birom, bármit beszólhatok neki. És gondolkodtam is, h biztos akarom-e én ezta találkát, ugyanis sanszos volt, h iszunk, berúgunk, felizzanak a régi szenvedélyek, és könnyen ágynak esik a dolog. Ám úgy voltam vele, lesz ami lesz, majd ráérek akkor rágódni ezen, ha megtörtént.

Hát nincs min rágódni, ugyanis baszott írni azóta is, úgyhogy nem lett a taliból semmi! Pedig vártam, egész este lestem a mobilom mikor ír. Ennek az a hobbija, h hülyét csinál belőlem?! Még azok után milyen paréj volt, megadom a lehetőséget, h barátkozzunk, ő meg ezt csinálja!? És akkor semmi sms ám, h bocsi, de mégse jó, vagy vmi!? Meg egyáltalán ennyi hónap után mért most jött neki, h megkeres!? És üzenget, szaladgál utánam, aztán meg lemondja!? Nem értem mi van?! Nem értem!

És hogy erről mi a véleményem: ez egy faszfej! Nála már csak én vagyok nagyobb, hogy még meg birok lepődni bármin is amit csinál!

"...mégsem eresztem szélnek!"

/Ui:Most láttam, h van Rolotól nem fogadott hívásom, mindjárt visszahívom! Kíváncsi vagyok mit mond!/

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr381073533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása