Face to face

2009.04.21. 23:46

Szóval visszahívtam Rolot aznap este. Először úgy beszélt, mintha mi sem történt volna, mi van velem, ilyenek. De én folyamatosan kérdezgettem, h Felhőcskével mi van, és mi ez az egész. Persze azt mondta nem igaz, h ő eltiltott volna minket. Azt is megtudtam, h olvasta el a levelem Felhő. Van vmilyen kód, amivel fel lehet törni az iwiwet, és így. Na, paráztam is, nehogy feltörje az enyémet is, aztán esetleg letöröljön róla! Kinézem belőle! Amúgy Rolo ott várt a munkahelyem előtt, csak nem jöttek be a számításai, ugyanis nem dolgoztam. Felhőcske elment bulizni vmi csávóval, és bejelentette, h most félre fog kúrni, így vág neki vissza. Rolo azt mondja elege van, elkelt a háza, úgyhogy amint megkapja a pénzt, elköltözik, otthagyja Felhőt, már rég meg kellett volna tennie. Persze, majd hiszem, ha látom! Azért egy 5 éves kapcsolatot nem olyan egyszerű lezárni! Bár ennek már tényleg a világon semmi értelme.

Na, tök sokat beszélgettünk, közben hazasétáltam, és nem mentem fel, kiültem a Duna partra, és ott elcigizgettem, meg dumáltunk. Addig-addig, míg látom, hogy egy ismerős alak közeledik felém! Hát amíg beszéltünk, átjött hozzám! Kicsit meglepődtem! Persze beülhettünk volna vhová inni, de én másnap nyitós voltam. Így is hajnal 2ig beszélgettünk. Megtudtam csomó negatív dolgot Felhőről, például hogy hányattatja magát, mert le akar fogyni, meg mindig csak a drogok továbbra is, ja, és hogy még mikor jóban voltunk, akkor is elmondott minden kurvának, meg dolgokat hazudgált rólam Rolonak. Már ha mindez igaz. Mert Rolo most azt mond, amit akar. Lényegében a kapcsolatukról beszélgettünk, meg erről a balhéról. Aztán mentem fel. Még írt smst, h köszöni, h meghallgattam. Úgy éreztem most, h tényleg úgy jön hozzám, mint egy baráthoz, mint egy menedékhez. De az tény, h megmondta nekem face to face, hogyha úgy lett volna, hogy én tényleg összejönék vele, tuti otthagyja Felhőcskét. Állítólag ezt neki is megmondta. Így, hogy hogy gondolja Felhő, ha én összejöttem volna vele, akkor mit keresne még mellette?!:) De nem tudok teljesen megbízni benne mégse. Nem megy.

Tegnap szép kis estém volt! Meló után pár kollegámmal elmentünk a Zp-be. A mihamarabbi berúgás érdekében, össze-vissza ittam mindent, a tetejében még jól rá is szívtam. Túl jó volt az összhatás. A Zpben még minden ok volt. Ahogy vártuk a taxit az egyik sráccal, kétszer is hanyattdobtuk magunkat a bokrok közé! Vicces volt, csak még most is úgy fáj a seggem. Aztán mentünk Davékhez, és már a taxiban szarul lettem. Utána náluk végighánytam a kertet, és a további estém is el lett baszva, ugyanis utána végig kint szenvedtem, még többször hánytam. Ott aludtunk aztán, de már virradt mikor bemásztam. Jó égő a fiúk előtt, bár ők azt mondják legalább hoztam a fesztivál hangulatot. :) Most egy ideig nem lesz ivászat, fű meg végképp.

Rájöttem, h nekem tetszik a báros srác! Jókor, ugyanis már felmondott, kb még egy hétig van. Olyan másfél hónapja dolgozik nálunk. És vasárnap rohadt későn zártunk, meg ki voltam borulva, az utolsó 1 órát végigbőgtem, és mondta a főnököm az egyik kollegámnak, h vigyen már haza. De a pöcs nem várt meg! Ám a báros srác mondta, h ő hazavisz. Olyan aranyos! És tök jót beszélgettünk a problémáinkról, nagyon jó volt! És annyira szép fekete szemei vannak! Holnap látom!:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr611079184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.21. 23:50:43

erről a posztról egy régi film jelenete jutott eszembe, de a címére nem emlékszem.

Liyliyth 2009.04.21. 23:56:45

Pedig eszedbe juthatna, mert kíváncsi lennék!:)

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.04.23. 13:19:30

@Titkos ügynök: "Hármasban szép az élet", avagy "Three to tango" :)

Nekem az ugrott most be :))
süti beállítások módosítása