És hogyan tovább?

2009.05.04. 23:37

Na, kedden megvolt a nagy randevú! Már eleve úgy indított, hogy leteheti-e nálam a táskáját, mert akkor nem kell még azzal is húzni az időt, h hazamegy. Ígyhát lepakolt, aztán indultunk a szigetre. Még mielőtt megérkezett volna, és vártam a lépcsőház előtt, kicsit paráztam, h nem leszek-e túl feszkós, elvégre már jó ideje nem tlálkoztunk, és nem volt felhőtlen a viszonyunk, meg hogy ő mit gondol, szexelni fogunk-e. De nem volt semmi gáz, be nem állt a szánk, folyamatosan dumáltunk, annyi minden történt velünk, mióta nem taliztunk. Aztán a szigeten leültünk egy padra, és elkezdtünk borozni. Hát mondhatom a gátlások-ha voltak még egyáltalán-a piától végképp feloldódtak. Tökéletesen el tudtam lazulni. És annyira jót beszélgettünk! Nem csak, hogy kivel mi van, hanem tényleg mindenféle témákról-még a vallásról is:) 9-kor taliztunk, és kb hajnal 2-3 felé indultunk el vissza. Feljöttek a szaftosabb témák is. A barátnőjét magától hozta fel. Állítása szerint az utóbbi 2 hónapban csak 1X találkoztak, ugyanis mikor felköltözött Pestre a csajszi, Zé azt akarta, h költözzön hozzá. De a lány nem akart, inkább elment vmi lepusztult albérletbe. És így Zé csalódott ebben az egészben, és eltávolodtak egymástól. Meg hogy a szexuális életük is katasztrófális volt az utóbbi időben. Feljött az is, h milyen köcsög volt anno, h elmondta Babának mi volt köztünk, meg hogy annyit nem mondott, h bocsánat, és aztán is tök idiótán viselkedett. Azt mondta, ngyon égett az arca, és nem tudta hogyan kezelje a helyzetet. És amikor múltkor voltam Steevevel inni, és ő is ott volt, hogy mennyire sajnálta, h nem mehet oda hozzám, de nem mert, nem tudta haragszom-e még. Mondjuk ezt akkor tisztán éreztem.

Azt is megtudtam, h drágalátos P. azt híresztelte mindenkinek, csak azért nem dugott velem, mert én haraptam, meg karmoltam, és akkor a bnője észrevette volna a nyomokat! Különben én benne lettem volna! Igazán? Jó tudni! És ezt az emberek elhiszik?! Milyen jogon éget le? Ja, és hogy erre akkor Zé azt mondta neki, h érdekes, ő nem vette volna észre, h olyan durván harapnék, meg karmolnék. Következésképpen P. is tudta mindvégig nagyon jól, h mi volt Zével. Akkor valószínűleg ezért volt olyan paraszt velem abban az időben. Ez egy köcsög!

Na, visszatérve a szerda hajnalra, én nagyon berúgtam, meg Zé is eléggé. Elmentünk még kajálni, aztán fel hozzám. Részegen csak befeküdtem az ágyba ruhástól, ő meg mellém, és már aludtam is. Csak aztán vmelyik kedves lakótársam bebaszott egy ajtót, ami kurva hangos volt, és felébredtem. Aztán elkezdtünk ölelkezni, meg csókolozni...stb., a többi 18 éven felülieknek. De nagyon jó volt, annyit elárulhatok. Reggel folytatása következett. Utána meg csináltam kaját, ettünk, és DVD-ztünk. Aztán nekem menni kellett dolgozni.:(

Ennyi volt, nem maradtunk semmiben, nem is írt, de pár nap múlva voltunk együtt inni, mivel jött a Davehez, meg még pár kollegám ment, és hívtak engem is. Nem volt vmi nagy hangulatom az egészhez, de mondom nem hagyom ki, pláne, h Zé is itt van. Bár nem akartam tőle semmit, tényleg csak meginni egy jaffát, mivel másnap nyitós voltam. Ott sem éreztem túl jól magam, tök kussos voltam, meg minden. Nem így Madárka meg Zé, akik szétszívták egymás vérét! Főleg a szexről volt szó természetesen, úgyhogy nagyon magasröptű beszélgetés volt. Én, Dave meg Kid csak néztünk egymásra. Elég magas labdák röpködtek. Na, ez az a szint, amire én nem akarok lesüllyedni! Mentem is aztán, de Madárka is. Ennyi.

Jó, aztán végre volt 2 szbadnapom egymás mellett, így tegnap hazautaztam. Nagyon jó volt, tegnap este nyársaltunk, ma meg kint napoztam a kertbe!:) Na, és tegnep du-tán írt nekem Zé, h este nincs-e kedvem átmenni hozzá. Hát mondom otthonvagyok, így nehéz lenne. Erre a következő sms, h akkor holnap(az az ma)átmegyek-e. Mért kell tapadni? Visszaírtam, h holnap se jó, és hogy majd én írok, ha ráérek. Lehet megsértődött, de álljunk már meg egy szóra! Én még abban se voltam biztos, h egyáltalán akarom-e h ennek az egésznek bárminemű folytatása legyen!? De ha igen, akkor nekem tökéletesen megfelene, ha 2-3 hetente taliznánk. Vagy ha már nagyon kivagyok, 1 hónapba egyszer. Mit gondolt, úgy lesz majd, mint régen? Ne várja! Akkor még tartottam vkinek, de azóta kiderült, h hazudós, kurvázik, meg nincs elfelejtve milyen köcsög volt velem! Nem azt mondom, nagyon jól érzem vele magam, meg jó vele beszélgetni, de mint férfi a szemembe 2 fillért nem ér! Pont 2 fillért nem! Meg végülis örülök, h írt, mert ha nem, biztos basztatott volna. De most kurvára nem tudom mi legyen. Én most úgy érzem, ha csak rajtam múlna, még kb 2 hétig biztos nem találkoznánk. De idegesít, h ő meg most várja, h írjak, h mikor érek rá. Nem tudom mi legyen szóval.

Az is elképesztő, h du-tán még egyszál bugyiban meg tangában majd szétfőttem a  kertben, most meg pulcsiban és dzsekiben is durván cidri van!

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr831103375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.05.05. 02:02:19

na ja, az ember azt gondolná, hogy neki is világos, hogy mire van kihegyezve a kapcsolatotok.

viszont ha két fillért sem ér a szemedben, akkor miért igényled mégis a közeledését? csak a testiség miatt, gondolom. habár beszélgetni is szeretsz vele, meg jól érzed magad a közelében. nem értelek most, én nem tudnám szétválasztani ezeket a dolgokat.

Liyliyth 2009.05.08. 17:19:19

@Titkos ügynök: Mint férfi, nem tartom sokra, úgy értem egy kapcsolatra például tökéletesen alkalmatlan. És ezt csak magának köszönheti, mert én nagyon jó véleménnyel voltam róla anno, ő baszta el az egészet! De ettől még tényleg nagyon jól érzem magam vele, meg az ágyban is jó...

ASDF ASDF (törölt) 2009.05.09. 01:00:02

így már értem, de én inkább úgy fogalmaznám, hogy mint jellemet nem tartod sokra. Férfinak viszont elég férfi neked (legalábbis innen szemlélve), mert jól érzed magad vele, és az ágyban is jó, nyilván biztonságérzetet is nyújt stb.
Bocs a szőrszálhasogatásért, javíts ki, ha tévednék :D

Liyliyth 2009.05.10. 22:45:44

Erre most nagyon ráéreztél, mert talán minden hibája ellenére pont az vonz benne a leginkább, hogy iszonyatosan biztonságban érzem vele magam! És ez számomra nagyon fontos, ha már egy férfiről beszélünk.
süti beállítások módosítása