Huzavona

2010.05.06. 13:06

Nos, az elmúlt egy hónapban ismét elkövettem azt a hibát, amit a múltkor kifejtettem. Lefeküdtem Villangóval. De most már elég sokáig tartott a dolog, nem fél percig. Ám ezúttal sem hagytam, hogy teljesen kiforrja magát a helyzet, mert idő előtt kiszálltam a buliból. Szóval nem élvezett el. Tudom, hogy ez nem korrekt dolog, és nagyon szar lehetett neki. Viszont hiába volt jó/mert jó volt!:)/, közben olyan zavaró gondolataim támadtak, nagyon nehéz ezt így megfogalmazni, de kicsit olyan volt, mint ha a tesómmal lennék, illetve szinte már láttam magam előtt, hogy másnap reggel kinn ülünk a konyhában, és megkérdezem milyen volt a csaj, ő meg elmeséli részleteiben, mint már annyiszor. Csak most én voltam az a csaj! És elmesélt volna magamnak! Nehéz volt kilépni, küzdött velem, nem akart elengedni, többször is visszarántott, de végül én győztem. Bár azt mondta, nem érti, ha  idáig eljutottunk, már úgy is mindegy. Én nem így éreztem.  Az is zavaró volt, hogy egy kicsiny kis őzikének éreztem magam, mert Villangó nagy vadász egyébként, most is erre játszott, és nem akartam ilyen könnyen elesni. Mert én nagy vad vagyok.:)

Ez olyan három hete történt, azóta szélcsendes időszak honol, nem beszélünk erről az egészről, nagyjából olyan minden, mint eddig, bár néha némi szexuális feszültség érzékelhető. El tudom képzelni, hogy lesz még következő epizód, de addigra össze kell szednem magam, mert ez az adom is magam, meg nem is...gáz!

Zé is felbukkant ismét. Találkoztunk többször is véletlenszerűen, aztán hívott hozzájuk bulizni, de nem mentem. Múlt héten elmentünk kocsmázni, utána magához invitált. De nem mentem. Elég könnyen mondtam nemet, és elég jól viselte. Bár nem tagadom, hogy még mindig megmozgatja a szexuális fantáziám...

Ennyi van nagyjából, na meg május! Kedvenc évszakom, olyan jó idő van! Még most is, mert imádom az esőt, ha nincs túl hideg! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr271978885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása