Felhők

2009.03.22. 22:27

Szóval ott tartottam, hogy Felhőcske pasijával is vannak fejlemények. Ugye még a jó múltkor írtam neki, h jó lenne összefutni. Erre persze egyből felhívott, és megbeszéltünk egy időpontot, amit aztán ő lemondott, mert állítólag sürgősen vidékre kellett utaznia. Szerintem meg Felhőcske balhézott, h hova akar menni, és nem bírt szabadulni. Na de aztán másnap írt nekem egy olyat, h csomó minden történt, amit szeretne nekem elmesélni, ja, és hogy elköltözött! Írtam neki, h mi az, h elköltöztél, már mint 1edül vagy Felhővel. Mire ő, h mindketten elköltöztek(eddig 1 barátjáéknál laktak-de még milyen barátjuknál!Szept.ben egy felejthetetlen hétvégét töltöttem azzal a sráccal!), de külön-külön. Innen már tudtam, h hazudik, mert Felhőcske sosem lakna 1edül egy lakásban. Nem elég önálló ehhez. Ismerem. Máskülönben a céges bulin Edit is megkérdeztem erről, és ő is megmondta, h természetesen együtt költöztek el.

De akkor nekem miért hazudott Rolo?!?

Logikusan gondolkozva azért, mert be akarja adni nekem, h már nincsenek együtt. És miért? Mert azt hiszi, így talán lehet köztünk valami! Csak éppenséggel én meg nem vagyok egy mindentelhisz kislány! Arról nem beszélve, h egyáltalán nem jön be, mint pasi, bár emberileg nagyon birom, de amúgy nem kéne soha. Ezért is szomorú, h egy alaptalan féltékenységre ment rá egy barátság. Vagyis hát az ő részéről már nem tudom mennyire volt alaptalan...Még én éreztem magam szarul, h biztos azt hiszi akarok tőle vmit, amiért írtam, h talizzunk. Szóval azt akarta, szerdán menjünk el inni, de nem volt kedvem ezek után, meg főleg, h a céges buli után még akkor lábadoztam. Úgyhogy azt hazudtam, egy barátnőmmel vagyok.

Ma megint felhívott, és elmesélte, hogy nem tudja mi van Felhőcskével, ugyanis egy pár hete folyamatosan felemleget. Ilyeneket mond neki, h mi lenne, ha megint ott lennék velük, akár oda is költözhetnék hozzájuk, meg hogy megint 3man aludnánk az ágyban, mint rég. Rolo meg mondja neki, h akkor megint féltékeny lenne. Erre ő, h nem, már megbánta, tudja, h nem volt köztünk semmi.

Csakhogy már kicsit késő! Előbb kellett volna ezen elgondolkozni, mielőtt még eldobta volna a legjobb barátnőjét, mint a szemetet! Én nagyon szenvedtem miatta, elég lassan tettem túl magam az egészen, és örülök, h most már nem az van, h minden nap várom, hát ha felhív! Rolo azt mondja, Felhő is ugyanúgy szenvedett, és már nem olyan, mint amikor még sülve-főve együtt voltunk, már nem boldog. Mondjuk ez vigasztal, h neki is fájt! Eddig azt hittem, neki a hiányom nem jelentett különösebb problémát. De ő döntött így. Hogy gondolta, most majd folytatjuk onnan, ahol abbahagytuk? Különbenis, előbb-utóbb megint féltékeny lenne. A másik meg, hogy bennem már elmúlt. Soha életemben nem volt még ilyen jó barátnőm, és sztem nem is lesz már, mert senkiben nem fogok tudni már így megbízni. De kurva nagyot csalódtam benne, más milyennek hittem. Tudom, hogy iszonyat boldog voltam velük, de már nem akarok erre visszagondolni, nem akarok visszanézni, mert fájni fog...

Egyebekben: az M2-tős sráccal azóta, h megadtam a számom, sűrű sms váltásban vagyunk, és ha össze tudjuk hozni, jövő héten talizunk is. Nincs nagy hangulatom hozzá, mert vhogy nem érdekel a srác, különben meg utálok sms-t írni, de hát ha élőben ki tud váltani belőlem vmit. Egy esélyt megérdemel. Ráadásul ő ilyen aranyos pasi, nem nyomulós, pedig rám férne már egy jó fajta szex...

Szépikével valószínűleg holnap találkozom. Kíváncsi vagyok milyen lesz a viszonyunk, most, hogy átléptünk egy bizonyos határt. Most izgulok, de ez kellemes izgalom!......:)

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr791019063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.03.23. 17:54:53

Na, itt lóg ki a lóláb! Felhőcske azért volt rád féltékeny, mert minden bizonnyal Rolo totál beléd van habarodva, és ezt nem tudja jól titkolni. Ez mindent megmagyaráz.

M2-ős srácra ha nem nyomulós, akkor nyomulj te :D

Szépikével mit kezdesz?

Liyliyth 2009.03.26. 19:56:34

@Titkos ügynök: De azt nem magyarázza meg, hogy még ha Roloban nem is bízott, bennem miért nem!? Nagyon csúnyán leépített, nem ezt érdemeltem tőle!Többet nem vette fel a telefont, ha hívtam! Akkor legalább beszélt volna velem őszintén!

Szépikével mit kezdek? Ajajajaj!

ASDF ASDF (törölt) 2009.03.27. 09:40:06

de, sajnos azt is megmagyarázza: Szar barát. Inkább a párjában bízott, mint a barátnőjében.
El kell könyvelned ezt, sajnos előfordul az ilyen...
süti beállítások módosítása