A ráérzőkém

2009.03.29. 23:10

Na, mit ad Isten? Kivel futottam össze a minap? Zével! Ez csütörtökön volt, amikor elmentem kocsmázni Steevevel. Kb egy fél órája ülünk ott, amikor egy ismerős alak vonul el mellettünk. Zé volt az a Tutajossal! Aztán ők is észrevettek bennünket. Tudni kell, h Zé is ismeri Steevet, nagy barátok, Steeve hozta össze a csajával./Egyébként ezzel is zsaroltam, mikor volt a balhénk, h kitálalok mindent Steevenek. Biztos nem állt volna többet szóba vele, ha megtudta volna, h mit csinált a 2 legjobb csajbarátnőjével!/ Na, szóval Zé odajött hozzánk beszélgetni, jobban mondva Steevevel váltottak pár szót. Teljes izgalomba jöttem, attól h a közelemben volt. Remegett a kezem, alig tudtam meggyújtani a cigimet. Aztán visszaült a Tutajoshoz, és nekem végig háttal ült, de tök nehéz volt megállni, h ne nézzek rájuk. Kb 1 óra múlva viszont át kellett ülniük, és aztán már nem is láttuk őket.

A megérzések! Úgy volt ugyanis, h egy másik helyre megyünk, de én ragaszkodtam ehhez. És nem túl nagy szám Steevevvel inni menni, de azért szépen kisminkeltem magam, és csinosan voltam felöltözve.  Azért remélem mikor ment haza egyedül, remélhetőleg az üres, jéghideg ágyba, eszébe jutottak azok a forró, szenvedélyes éjszakák! Meg hogy milyen jó volt együtt. Biztos gondolta: Na, a kis boszorkány csak beette magát a gondolataimba!:)

Fél egy körül értem aznap haza-kicsit becsípve, finoman, nőiesen- és írt Steeve, h olyan jó, h velem mindent meg tud beszélni, én vagyok a legjobb lánybarátnője. Ez tök jól esett! Hát igen, jó cserkész ahol tud segít!:)

Szépikével nem lett semmi abból az elbeszélgetésből, ugyanis pénteken én éjfélig voltam, ő meg 1ig. Meg akartam vele beszélni, h megvárom, ám pont hátul volt az egyik főnökömmel, és előtte meg nem mondhattam. Szóval hazamentem. Nem sértődött meg, úgy látom, de azóta nem volt róla szó, h mikor beszéljünk...Na, majd jövő hét csüt.ön, ugyanis kolleganőmnek,Lilinek, búcsúbulija lesz, és arra megint megy mindenki./Persze mindig akkor van ilyen buli, amikor én másnap megyek nyitni! Imádok másnaposan dolgozni!/

Erről most eszembe jutott mit tudtam ma meg! Lili valószínűleg össze fog jönni a Davevel! Csak várnak, amíg Lili már nem dolgozik itt. Hát én majdnem dobtam egy hátast mikor ezt megtudtam! Lili mondta el, még csak én tudom rajtuk kívül. De nekem is tetszett a Dave!:( Mindegy, örülök azért, mert ez egy nagyon aranyos kislány, annyira sajnálom, h elmegy! Meg a Dave is nagyon aranyos, két igazán remek ember! Édik lesznek együtt.

Meg hát van még annyi más férfi...

Az M2-tős srác annyira szerencsétlen! Csüt.ön, amikor találkoztunk volna, csak hát baszott írni, kb este 11-kor jött tőle egy sms, h felhívhatna-e. Ám én annyira benne voltam a gintonicozásban meg a sztorizgatásban, h nem a telómat lestem, így nem válaszoltam. Erre ír, h mit tudom én,  a héten még nem-e leszek szabad, meg sajnálja h nem taliztunk. Illetve ma is írt, h jövő héten mikor tudnánk összefutni. Majd holnap után kiskedden! Nem tűnt fel neki, h már az előző smsre se válaszoltam!? Mit akar?! Tudom, h úgy sincs értelme, nem fog kelleni! Akkor minek? Nem tudom adjak-e esélyt egyáltalán ennek a találkának?

Na, ennyi van amúgy kb..

Meg még annyi, hogy imádom ezt az esőillatot!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr351034238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.01. 23:04:43

Szerelmes vagy Zébe?

M2-ős gyereknek nem jó a felfogása, úgyhogy írj neki egy sms-t, hogy ne erőlködjön már szerencsétlen :D

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.04.07. 19:17:35

Vagy pont hogy ne írj neki, és csak felszívódik :)))

Liyliyth 2009.04.07. 20:14:33

Nem vagyok szerelmes Zébe!
Csak ez az egész vele egy kudarcélmény volt, és bosszant, h nem bírtam a hatalmam alá vonni, gondolom ezért van rám ilyen hatással.

Az M2-tős már felszívódott!:)))
süti beállítások módosítása