Újabb csalódások értek. De amúgy jól vagyok, már látom az alagút végét! Sőt, már tudom, hogy mi lesz a visszavágó! Aztán majd kiderül ki nevet a végén...

Szóval a héten dolgoztam együtt közvetlenül Zével. Még beszélt hozzám! Mintha mi sem történt volna! Hát nemár! Persze én tök bunkó voltam vele, meg nem szóltam hozzá, csakhát ha 14 órát ledolgozol vkivel, ez elég nehezen kivitelezhető, úgyhogy a nap vége felé már váltottunk néhány szót-persze kizárólag szakmai alapon! Amúgy nem igazán vettem volna észre rajta, h zavartatná magát, h nem szólok hozzá. Vagy csak nem mutatta, h szarul esik neki. De szerintem leszarja! Úgyhogy én nem is fogom ezt csinálni! Nem játszom itt a durcit, egészen egyszerűen közömbös leszek vele. Úgy fogom kezelni, mint egy senkit, mert az is! Különben is, ha azt látja, h morci vagyok, akkor tudja, h bánt ez az egész. Nem, le fogom szarni nagy ívben! Egyébként meg akkora paraszt! Ahogy beszélgetett a Babával tőlem fél méterre, ott mondja előttem, h holnap jön fel a csaja, meg elviszi étterembe, moziba stb.! Meg hogy így baszta meg a volt nőit stb. Faszfejű!

Ja, és felülmúlta önmagát, mert aznap este úgy volt, h megyünk bulizni kollegákkal, de mivel másnap nyitottam, én nem mentem, meg ő sem, és már este láttam, h nagyon sms-ezik vkivel. Jól van, zárás után megyek ki nagy nyugodtan a munkahelyemről, megyek a megállóhoz, hát nem ott röhögcsél egy csajjal az a rohadék!? És nem a barátnőjével, meg nem is a pultos csajszival! Köpni, nyelni nem tudtam, tök gáz volt, mert tök közel álltam hozzájuk. Biztos látott a retek! Együtt szálltak le a köv megállónál, mentek nagy röhögve! Azért ez feltette a pontot az i-re! Most már legalább tudom, h ez egy igazi kurvapecér, már 4 nőt tudok, akit egyszerre dugott:én;a barátnője;a pultos csaj; meg most ez! És amit még nem tudok!? Undorító ez az ember, én nem tudom ennek minek barátnő!? Én kis naiv meg még azt hittem, h csak én vagyok a nője mellett! Ugyan kérem! Hol élünk mi!? Persze felmerül a kérdés, h ezzel a nővel dugott-e, de nem hiszem, h vki tök csinosan kiöltözve megy éjfélre elé, csak azért, h barátilag csevegjenek! Nem most jöttem a 6.20-sal! Meg láttam rajtuk,h mi a szitu, na!

Másnap reggel kaptam az újabb jó híreket, miszerint a tegnapi bulira nem ment Baba faszija, de Baba igen jól érezte magát más faszikkal, többek között P.-vel, akivel múltkor még én kavartam! Komolyan, nem fáj ez nekem, mert úgy semmit nem jelent P.,meg csodákat nem vártam tőle, de basszus Babával el kezdtünk elég jóban lenni, és ha ez neki számított volna vmit is, akkor nem csinálja ezt! Különösebben nem izgat ez se, mert amúgy is tök ribanc ez a csaj, meg pénzzel is lehúzott, m a múltkori bulit én álltam, és kurvára nem adta meg! Amúgy már elment erről a munkahelyről, jobb is, el se köszöntem tőle normálisan, m az ilyentől minek?! P.-vel meg azóta tök közömbös vagyok detto. Mert a Babás ügylete előtt, ment a flörtölgetés ezerrel, de már leszarom, mert hogy éppen melyik kolleganőjével kavar, az nála csak a véletlen műve.

Elég nyomorultul éreztem magam még hét elején a történtek miatt. De most már tök jó, mert leszarom mindegyiket, és ott van nekem a Szépike, az a kollegám, aki múltkor hazakisért. Komolyan annyi törődést kapok attól a sráctól, és olyan jó érezni, h vki végre nem csak azért érdeklődik irántam, h meghúzzon, hanem tényleg magam miatt! Annyira, de annyira jó!

És persze látják az emberek, h vmi bontakozik köztünk. Talán Zé és P. is? Talán majd még féltékenyek is lesznek?

Csak remélni merem a legjobbakat!:)

Lylyth

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr68915251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.02.01. 07:15:03

Úgy látom nem csak az én életem bonyolult :)

Liyliyth 2009.02.02. 20:49:15

@John Preston:
Nos, ezt nagyon jól látod! Ha sok minden mást nem is...

ASDF ASDF (törölt) 2009.02.03. 12:44:59

Kösz a kedves szavakat a blogomra :)

Remélem találsz magadnak egy normális párkapcsolatot, elég kusza a szerelmi életed, ahogy így végigolvastam a blogod.

Liyliyth 2009.02.06. 17:39:11

@Titkos ügynök: Ja,ja, elég kusza, de szerintem úgy jó az élet, ha zajlik! Amúgy eddigi életem során a leghosszabb egy 3 éves kapcsolat volt, de a legkevésbé sem mondhatnám normálisnak azt se. Úgyhogy én vonzom ezeket...:)

Liyliyth 2009.02.06. 17:44:38

@John Preston: Bocsi, rosszul fogalmaztam, inkább azt mondanám, hogy én sok minden mást másképp látok, mint te. De hát nem vagyunk egyformák.És ez pont így jó!
süti beállítások módosítása