Komplikált

2009.02.12. 19:38

Tegnap elmentem inni kollegáimmal:Babával, a pasijával, Szépikével meg a Tutajossal. Baba pasijának ez volt az utolsó napja, őt búcsúztattuk. Mindenkinek sikerült elég szépen beinnia:) Mondtam Babának, h tudok róla, h kavartak P.-vel, de leszarom, mert abszolút nem jelentett semmit nekem. Tökre meglepődött, állítása szerint csak táncoltak, semmi nem volt. Nem számít, mert P. így is, úgy is egy bunkó!

Pont a retek volt a pultoslány, akit Zé valószínűleg megdugott. Annak a nőnek a homlokára van írva, h ribanc! Ha belegondolok, h lehet egyik este még vele volt, másik este már velem...

Szépike megint hazakisért. Kiderült, h állítólag már szilveszter óta nincs meg a barátnője. De ennek én cseppet sem örülök, mert nem kell! Egyszerűen nem kell! Pedig most is kézenfogva mentünk hazáig(nagyon akarta, és amúgy jól is jött,mert kopik a csizmám sarka, és úgy megcsúsztam, ha nem fog, megfekszem!), de a kapunál, némi ölelkezés és puszilkodás után simán elváltunk. Érdekes módon ő nem jött be automatikusan utánam és nem akart megdugni a lépcsőházban(nem úgy, mint Zé)! Még sem kell! Pedig még jobban is néz ki nála. Mégse! Érdekes azért ez. Hiába, valahogy az ösztönök vezérlik az embert, nem az agya. Amúgy persze jól esik, hogy érdeklődik irántam, de nem látok benne semmit. Nagyon jó, már előre is gondolkodhatok, hogy fogom lerázni!

Holnap Zével dolgozom. Fura, de mindennek ellenére várom, h találkozzunk! Beszélgetni akarok vele! Azt akarom, h nagyon jóban legyünk, meg mindent meg tudjak vele beszélni, mint rég! Csak persze most maradjon ki a viszonyunkból a szex. Mert abból csak a baj van.

Ma lehet vetek magamnak ki rúnákat. Általában bejön ez a jóslási forma. Mondjuk 80%-ban(az már jó, nem?). Például november elején vetettem ki utoljára, és akkor a szerelemre az jött ki, hogy vmit el fogok rontani, túlbonyolítom, túlstresszelem az egészet. És ez igaz is, mert túlmatekoztam, nem kellett volna ezt ennyire komolyan vennem, csak élvezni a szexet.(És akkor most nem lennék ennyire ki, rohadtul pasihiányom van!) De én mindig ezt csinálom, minden kapcsolatomban, nem csak pasikkal, barátságokban is. Túlgondolkodom. Ahelyett, hogy egyszerűen csak élvezném mi van.

Ja, és persze érkezik a Valentin-nap is! De jó! Megint egyedül! Igaz tavaly ilyenkor kaptam  ajándékokat-amiket pár hónap múlva vissza is adtam:)Amúgy is dolgozom szombaton, de vasárnap átmegyek Macikámhoz(ő a 3 éves exkapcsolatom), és főzünk, meg lehet elmegyünk moziba.

De jó lesz, már várom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr27939677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.02.13. 11:52:17

Szépikének sem lennék a helyében...totál azt hiheti, hogy csak hülyíted, biztos félreérti a helyzetet, és nem vágja le hogy nem akarsz tőle semmit.

A valentin napot meg le kell szarni :)

Liyliyth 2009.02.18. 16:59:13

@Titkos ügynök: Szépike max annyit gondolhat, hogy szimpatizálok vele, és ez így is van. Ha akarnék valamit, akkor a múltkor már simán becserkésztem volna.Lehet reméli, hogy lesz majd köztünk valami, de hát amit az ember elképzel, és ami a valóság, az sokszor két külön dolog.

ASDF ASDF (törölt) 2009.02.18. 17:44:16

@Lylyth: én csak azt mondom, hogy tudom milyen vagyok, és ebbe szerintem beleképzeltem volna már valami mást a srác helyében, mint ami a valóság :)
süti beállítások módosítása