Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex mindenek felett?

2009.04.26. 23:05

Írt megint! Zéről van szó. Este 8 magasságában kaptam tőle egy sms-t, miszerint, hogy dolgozom jövő héten, mert úgy jönne vissza Pestre, hogy tudjunk találkozni. És hoz otthonról fini bort, majd megisszuk a Margitszigeten.

Most erre mit lépjek? Megfogadtam a múltkor, mikor megszivatott, ha legközelebb ír, nem fogok rá válaszolni. De amikor bekapcsoltam a telóm, és láttam, hogy tőle jött üzim, én olyan furcsát éreztem! Olyan hirtelen nyomást a szivem tájékán. Mintha megrázott volna az áram. Mi ez???

Nos, azóta nem írtam semmit, és meg is érdemelné, hogy ne is írjak a későbbiekben sem. De túlságosan csábító az ajánlat. Az is tök jó lenne, ha este kint ülnénk a Margitszigeten, és innánk meg beszélgetnénk. Ám ami még ennél is nagyobb vonzótényező, az a szex. Már rohadtul érzem a tavaszt. Egész nap csak a szexre tudtam gondolni, illetve hogy már nem sokáig birom tovább nélkülözni. A vibrátorommal azért nem vagyok ki a vízből! Már olyanokon gondolkodtam, hogy potenciális partnerjelölt hiányában, a legközelebbi partyn becserkészek valakit. De sose volt még ilyen 1 éjszakás kalandom, lehet nem 25 évesen kéne elkezdeni. Vagy másik verzióként, hogy én is felmegyek vmelyik társkereső oldalra, és ott keresek vkit, kizárólag szex céljából. De nem akarok idáig jutni.

Erre most írt Zé. Jó, tudom, hogy link, és köcsög volt velem, és biztos megvan még a barátnője, meg még a másik 5 nője is! De mit érdekeljen mindez? Szexet akarok, és azt ő megtudja nekem adni-nem is akárhogy! Különbenis, 60 évesen majd mikor visszagondolok, szerintem nem azért fogom megveregetni a vállam, hogy milyen fasza csaj voltam, hogy visszautasítottam azt a tróger alakot, hanem hogy milyen jót dugtam, amikor még fiatal és szép voltam, és forrt a vérem!

Igazából az zavar, hogy nem akarom, hogy azt lássa, hiába szivatott meg múltkor is, egyből ugrok, vagy mi van, ha megint lemondja, én meg itt beleélem magam?! Nem akarok ismét csalódni!

Szerintem ma már nem írok vissza, még alszok egyet erre az egészre. De szinte biztos, hogy ebből a vívódásból a testem fog kikerülni győztesen...

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr21088302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.27. 11:10:39

na ezért királyok az anonim blogok. a csajok is ugyanúgy kívánják a szexet, mint mi, csak tagadják :)

szerintem sem kell túl sokat agyalni rajta, ha ez a késztetésed, akkor kapd el Z-t, de ne gondolj bele túl sokat

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2009.04.27. 21:28:03

Én is úgy gondolom, hogy inkább egy exel, akivel tuti jó lesz, mint egy egy éjszakázás valakivel, aminek bizonytalan a kimenetele.

Liyliyth 2009.04.28. 18:59:37

@Titkos ügynök: Hidd el, ha személyesen ismernélek, akkor is ugyanezt mondanám.Elég őszinte csajszi vagyok.
Amúgy sztem minden egészséges felnőtt embernek szüksége van a szexre.

El fogom kapni!:)

ASDF ASDF (törölt) 2009.04.29. 02:51:30

@Lylyth: haha, nem rád értettem, csak általánosságban :)

az új poszt alapján nyilván el is kaptad :D
süti beállítások módosítása