Most, hogy elment

2009.02.23. 20:54

Megoldódott az a probléma, amiről a múltkor írtam, bár nem lettem boldogabb. Az van ugyanis, hogy tegnap Zét kirúgták. Már nem vagyunk kollégák. Nem kell attól félnem, hogy bejön hozzá a barátnője, vagy hogy előttem taglalja a szexuális életüket. De benne van a pakliban, hogy soha életemben nem látom többé. És ez elszomorít.

 Amikor meghallottam ezt, hogy azonnali hatállyal hazaküldték és felfogtam, hogy ez mit is jelent...Hát egész más szemmel láttam mindent. Nagyon letörtem, porcikám nem kívánta, hogy én is bent maradjak, vagy például hogy akár holnap is menjek dolgozni. Minek?- Ő nem lesz ott!!! Nem is volt kedvem beszélgetni a Szépikével sem. -Hiszen ő már nem látja! Ma,a szabadnapomon terveztem, hogy elmegyek szexi ruhákat venni, meg konditerembe,hogy tavaszra formába hozzam magam. De mi értelme?-Ő már nem fog csinosnak látni! Nem is voltam ennek tudatában, hogy ennyi minden körülötte forog.

És valóban többé nem fogom látni? Az nem lehet! Mindennek ellenére én kedvelem ezt az embert! És nagyon örültem volna, ha egy tök jó baráti viszony alakult volna ki közöttünk. Most csak az átbeszélgetett éjszakák vannak előttem, meg hogy milyen kurva jól éreztem magam vele.

Nem veszíthetem el!!!

Ráadásul amilyen viszonyban voltunk mostanában, nem is számíthatok rá, hogy valaha is keresni fog, h ugyan mi van velem. Most meg kisebb gondja is nagyobb ennél, meg hát ott van támasznak a barátnője.

Nővérem nem érti mit sajnálkozom rajta, mikor ez egy geci. Lehet jobb lesz így amúgy, legalább le birom majd zárni ezt az ügyet. Csak a munkahelyemre is jobb volt így bemenni, ha már ott töltöm több, mint a fél életemet. Most miért küzdjek?

Más...Ugye írtam iwiwre Felhőcske pasijának, mire ő másnap felhívott. Olyan jó volt beszélgetni vele! Érzem, hogy tökre szeret meg szüksége van rám. Megbeszéltük, h majd összefutunk vmikor. Meg mondott pár olyan infót Felhőcskéről, ami elég szarul érintett. Ráadásul ki akarta belőlem szedni, h Felhő megcsalta-e. Persze megcsalta! Csak szerintem nekem ezt nincs jogom elmondani, attól függetlenül, h Felhőcske fasz volt velem, nem élhetek vissza azzal az információval, amit, mint barátnőnek mondott el. Pedig, hogy utáltam már akkor is falazni neki! Nagyon jó lesz így, ha megint szóba hozza! Hogy hazudjak a szemébe?

Csütörtökön elmentem Morrisons 2-be Picurral meg a bnőjével.Amolyan búcsúbuli volt, mivel holnap mennek el Angliába. Tök szar, rem. nem fog végleg eltűnni az életemből! A buli nagyon jó volt, iszonyat jól éreztem magam, áttáncoltam az éjszakát. Az utolsó fél órában megismerkedtem egy nagyon édi sráccal, aki megkeresett iwiwen. Tényleg tök helyes, meg minden, de én most nem fogok itt szervezkedni, h talizzunk, mert ez olyan erőltetett, ráadásul nincs is időm ilyesmire, mert kurva sokat melózok. Azt írtam, majd ha legközelebb megyek M2-be, szólok neki. Viszont egy szexpartner már rohadtul kéne, mert már nem sokáig birom szex nélkül. Komolyan.

És holnap megint mehetek a taposómalomba, és kezdődik minden elölről.

Csak valami hiányozni fog...

A bejegyzés trackback címe:

https://lylyth.blog.hu/api/trackback/id/tr64961743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ASDF ASDF (törölt) 2009.02.24. 00:13:12

Nővéred szerintem jól átlátja a dolgokat, én is csak azt tudom mondani, hogy próbáld meg elfelejteni. Majd jön másik, látod, már akadt is új jelentkező.

Egy kérdés viszont: hA a m2-ős srác "tök helyes meg minden" miért nem repülsz rá? kéznél van :D

Liyliyth 2009.02.27. 17:27:22

@Titkos ügynök: Ja, amúgy biztos hamar el fogom felejteni, mert tényleg egy fasz!
Az m2-ős sráccal még meglátom mi lesz...
süti beállítások módosítása